---

*

LIEVE KLANTEN  WIJ ZIJN GEWOON OPEN EN WIJ HOUDEN ONZE WINKEL HEEL SCHOON WIJ HOPEN DAT U ONS TROUW BLIJFT IN DEZE MOEILIJKE TIJD!

KOMT ALLEN ZATERDAG 14 MAART MARCEL EN MICHIEL ZITTEN VANAF DRIE UUR KLAAR OM EEN SUPER TOFFE TEKENING TE MAKEN IN HUN SPLINTERNIEUWE ALBUM 

MARCEL RUIJTERS - Eeuwig 1913 Vervolg op Pola Kazoni komt terecht in een wereld vol verrassingen als ze gaat wonen op het Vasteland, waar de tijd permanent is teruggezet naar het jaar 1913. Er duiken overal dubbelgangers en spionnen op. Ze raakt betrokken bij een geheim genootschap, de aarde blijkt van kaas gemaakt te zijn, in de hemel zit een kattenluik en de natuur komt op discrete manieren in opstand. Maar dat is nog lang niet alles…

MICHIEL VAN DE POL - De gevoelige mannenclub Nadat Harry’s vrouw Vera besluit voortaan naakt door het leven te gaan en haar ‘assertieve grondhouding jegens mannen’ ontwikkelt, valt ze in de handen van dokter Cagliari die gevaarlijke experimenten op Vera doet in de hoop het geheim van sexy bitches te ontrafelen. Harry besluit De gevoelige mannenclub in te schakelen om zijn Vera terug te krijgen

DE WALKING DEAD 26-27-28-29
TANGUY EN LAVERDURE hc/sc 3 - Vuurgevecht in de Alpen
KRONIEKEN VAN DE ZWARTE MAAN 16 - Terra Secuna BOEK 2 
B.CARROT -
Alle dagen ui Dit is het waargebeurde verhaal van Saied, een man die asiel zocht en ruim een jaar lang werd vastgehouden in detentiecentrum Schiphol. Binnen de regels van het systeem ontdekte hij een manier om zich tegen het gevangenisregime en pesterijen van bewakers te verzetten. Dat werd hem niet in dank afgenomen.
Alle dagen ui werpt een blik op de schaduwzijde van het Nederlandse asielbeleid, die doorgaans verscholen blijft achter ambtelijke termen en geheimhoudingsverklaringen.
WIDE VERCNOCKE - Drieman Ferdinand Vercnocke werd na de Tweede Wereldoorlog veroordeeld tot een tiental jaren gevangenisstraf wegens collaboratie. Over dat zwarte verleden zou in de familie Vercnocke nauwelijks gepraat worden, ook niet na zijn dood in 1989. In 2015 acht Bout Vercnocke de tijd eindelijk rijp om het duistere verleden van zijn vader op te graven: op welke wijze en in welke mate had zijn vader gecollaboreerd, hoe groot was zijn betrokkenheid en verantwoordelijkheid?
Drieman is een deels autobiografische, deels magisch-realistische strip waarin Wide Vercnocke zowel de zoektocht naar de daden van zijn grootvader tijdens de Tweede Wereldoorlog belicht als hoe hij met het resultaat van deze zoektocht omgaat.

DE KILLER STAATSZAKEN hc 1  - Negatieve behandeling een nieuwe cyclus van de killer
OP ZOEK NAAR DE TIJDVOGEL 6 - Kryll
HET VEL VAN DE BEER 2 
SUPERGROOM -
 Een ietwat verstofte avonturier op leeftijd verkleedt zich als superheld zoals je ze vaak in de Amerikaanse films ziet. Door omstandigheden zal hij die rol ook echt in de praktijk moeten brengen. Eens een held, altijd een held, Robbedoes!

WAAR IS KIKI GEBLEVEN? Een avontuur van Baard en Kale door Blutch en Robber
CHINA LI hc 2 - De eerbiedwaardige meneer Zhang
TEAM RAFALE sc/hc 5 - Black shark
SLANGENGOD sc/hc 3 - De man van Loki
GREEN CLASS 2 - De alfa
NATASJA INTEGRAAL 4
DE SPLITSING hc 1 - Frontlinies
CODE KIMONO sc/hc 1 - Doelwit Ariane
VISUELE GESCHIEDENIS - Grote uitvinders - Grote wetenschappers

SIGNEERAGENDA onder corona voorbehoud
zaterdag 14 maart Marcel Ruiters en Michiel van der Pol
zaterdag 4 april Hanco Kolk en Peter de Wit
zaterdag 2 mei Erik de Graaf en Aimée de Jongh

Neem een kijkje in de winkel, Jeanet geeft meteen drie leuke leestips! 
https://youtu.be/MrigZ09G4ek
Michael Minneboo maakt leuke en interessante vlogs over strips, ga hem volgen!

 

Voor goede info, plaatjes en recensies verwijzen we u graag naar de sites van  de 9ekunst.nl en de stripspeciaalzaak.be