---

CORTO MALTESE
De dag van Tarowean

BLAKE EN MORTIMER -DE VALLEI DER ONSTERFELIJKEN INTEGRALE BIBLIO EDITIE  DEEL 1 EN 2 (beperkt)
BLAKE EN MORTIMER - DE VALLEI DER ONSTERFELIJKEN BIBLIO EDITIE 26 (beperkt)
SCHUITEN BLAKE EN MORTIMER - DE LAATSTE FARAO BIBLIO EDITIE zwart/wit (beperkt)
Voor alle gereseveerde biblio editie's van Blake en Mortimer verwachten wij dat deze voor het eind van het jaar zijn opgehaald 
JEROME K. BLOKS 27sc- Namaak
DE SCHORPIOEN 12 SC - De goddeloze augur
LADY S 14 SC - Code vampiir
ARISTOPHANIA 2 SC - Progredientes
BUCK DANNY 57 SC - Operatie vektor
LACRIMI CHRISTIE HC 5 - De boodschap van de alchimist
GENERATIE ASTERIX HOMMAGE ALBUM SC/HC
S.O.S GELUK HC 2
BLUE BERRY INTEGRAAL 9
DE ZOON VAN DE BEER HC - Servais
JOMMEKE DOOR STEVEN DUPRE SC - Paradijseiland
SISTERS 14 SC - Gezworen leugenaar
SPORT COLLECTION DUPUIS STANDARD LUIK HC/SC - Het hart van Sclessin
SPORT COLLECTION DUPUIS FCB HC/SC - La masia, school van dromen
SPORT COLLECTION ARSENAL HC/SC - The game we love
LUCKY LUKE DOOR ... - Het stalen ros
GUUST - FLATERS IN DE AANBIEDING SC
REIZEN ALEX SC - Helvetia

*

BERTHET ARTBOOK LADIES - beperkte oplage genummerd en gesigneerd 
AVRIL ARTBOOK SEASIDE - beperkte oplage genummerd en gesigneerd

*

DRIE MUSKETIERS - Met pen en papier

Zondag 15 december speciale signeerdag!
Drie prachtige graphic novels van drie super talenten extra onder de aandacht.
VICTOR MEIJER - Hondsdol 
GUIDO VAN DRIEL - In Holland Suburbia
SASHA JOVANOVICH - Het konijn 
Vanaf 14 uur zitten deze musketiers van pen en papier klaar om uw album te voorzien van een prachtige signatuur.

*

VICTOR MEIJER - Hondsdol  Met deze onvoorstelbaar mooi getekende graphic novel verovert Victor Meijer meteen een belangrijke plaats in de wereld van de strip. Toen hij nog maar halverwege was, namen buitenlandse uitgevers al opties op het werk. Victor Meijer’s werk kennen we al, want hij tekende de kop van Hendrik Groen en schreef de roman Snoepreis. Nu is hij helemaal in zijn element. Op betoverende wijze vertelt hij het verhaal van een jongen die aan zijn ouders ontsnapt en een onvergetelijke (droom?)reis maakt. Dit wordt een historisch debuut. Een volwassen verhaal over verwerking van tegenslag en de zoektocht naar de beste weg. 
SASHA JOVANOVICH - Konijnen Het was altijd al Sasha Jovanovich’s ambitie om van elke kunstvorm minstens één werk te maken. Het Konijn is tegelijkertijd de graphic novel die er wel, en de film die er waarschijnlijk nooit zal komen, want zo’n verhaal maak je niet zonder giga-budget. Het Konijn is een spectaculair, dystopisch sciencefiction verhaal dat menig lezer verbijsterd achter zal laten. Dit boek getuigt van Jovanovich’s liefde voor comics, sci-fi en Amsterdam, maar laat ook zijn walging voor oorlog en voor de grote corporaties die die oorlogen vaak beginnen zien.

GUIDO VAN DRIEL - In Hollandia Suburbia In Holland Suburbia In een typische Hollandse buitenwijk met eentonige rijtjeshuizen wordt op een nacht het lijk van een 18-jarige jongen gevonden. De dode is Jonas van der Geest. Hij is lid van het "garage'-bandje In Holland Suburbia (I.H.S).
Jonas heeft alleen een bloederige snee op zijn voorhoofd. Waaraan hij is bezweken is niet meteen duidelijk. Een buurman vertelt dat hij hem de avond ervoor op handen en voeten door de voortuinen van de huizen heeft zien kruipen. Inspecteur van politie Harry Kleijn gaat de dood van Jonas onderzoeken. De inspecteur onderzocht ook de zaak van een ander bandlid van I.H.S., Ido Lindemans. Die moest een half jaar geleden onverwacht zijn linkerarm missen. Die werd eraf geslagen door een rondvliegende metalen schijf. Gewoon op straat, toen ze op een avond terugliepen na een repetitie.
Wat is er aan de hand?
Toen beweerde Jonas bij hoog en bij laag dat hij voorafgaand aan de "aanval met de metalen schijf' drie lichten boven de wijk had zien hangen. En Jonas' vader, een grondwerker, ontdekte dat de mysterieuze schijf het afsluitdeksel was geweest van de boorput op het Wilde Landje. Die boorput was in de jaren zestig gegraven door de NAM. Ondanks dat er een diepterecord werd verbroken (4850 meter) werd er gas noch olie gevonden.
Het onderzoek van de inspecteur brengt een keten gebeurtenissen aan het licht. Is er iets buitenaards de buurt binnengedrongen? Of juist iets onderaards? Horen we bij de hemel of horen we bij de aarde? De ogenschijnlijk saaie buurt blijkt een reeks kleurrijke personages te bevatten die ieder zo hun eigen geheimen met zich meedragen

 *

Zaterdag 4 januari vanaf 14 uur signeert
PETER VAN DONGEN 

Peter van Dongen heeft aangegeven niet meer dan 35 albums te signeren!
U kunt zich aanmelden voor deze signeersessie, u dient voor deze speciale signeersessie wel zelf aanwezig te zijn. 

Voor goede info, plaatjes en recensies verwijzen we u graag naar de sites van  
9ekunst.nl en de stripspeciaalzaak.be