---

SCHADUW OVER BERLIJN 

SCHADUW OVER BERLIJN  -Berlijn, 1929. De economie, cultuur, politiek, alles verandert radicaal. Naast de cultuur bloeit echter ook de georganiseerde misdaad, terwijl de politieke spanningen toenemen. Wanneer de jonge ambitieuze commissaris Gereon Rath op eigen houtje gaat handelen, raakt hij verzeild in een moeras van drugshandel, corruptie en politiek. Arne Jysch zet de misdaadroman ‘Der nasse Fisch’ van Volker Kutscher om in een sfeervol, aangrijpend portret van Berlijn in de opwindende jaren twintig van de twintigste eeuw. Een geweldig glamoureus decor, dat de basis vormde voor de maatschappelijke en politieke spanningen van het Duitsland na de Eerste Wereldoorlog. Liefhebbers van politieke intrige, wereldgeschiedenis en crimi’s: Schaduw over Berlijn is een grafische roman  die is gebaseerd op het succesvolle boek dat de inspiratie leverde voor de veel bekroonde serie Babylon Berlin!

SERPIERI - Western collectie Tecumseh
ORBITAL hc/sc 8 - Contacten
 wij hebben nog de komplete Orbital in hardcover alle acht de delen oplage slechts 229 exemplaren. Een van de betere Sf reeksen van de laatse jaren, een mooie kruisbestuiving van BIlal en ravian. 
LUCHTPOST SAINT-EXUPÉRY hc 1 - De heer van het zand hc 2 - Het koninkrijk tussen de sterren
U-47 hc 9 - Wolvenjacht hc 10 - Hitlerspiraten
PETER VAN DEN ENDEN - Zwerveling 
JANE DE VOS & IK 
ANIMAL FARM van George Orwell bewerkt tot graphic novel door ODYR 
WOLVERINE ORIGIN 1-2 
AVENGERS - Marvel action voor jonge lezers
RODE RIDDER integraal 1966-1967
DE RODE RIDDER 264 - Een zachte dood
SUSKE EN WISKE  350 - De nacht van de narwal
kIEKEBOE 154 - Iemand moet het doen 
KRONIEKEN VAN AMORAS 5 - De killerbacterie

VOORBESTELLING LUXE BOX TOENGA VERSCHIJNT VOORJAAR 2020 

De cassette bevat 5 luxe integralen met linnen rug en goudopdruk. De oplage zal strikt gelimiteerd zijn. Alle 17 delen (incl. de kortverhalen) zitten in de juiste volgorde in de 5 integrale albums. Maar de belangrijkste troef van deze luxe TOENGA uitvoering zijn de bonussen! Alle integrale albums zitten vol bonusmateriaal zoals Kuifje & Pep covers, personage schetsen, interviews, schetsen van originele pagina’s en nog veel meer moois.
Als u deze box zou willen aanschaffen, laat dit dan weten, er worden slechts net zo veel boxen gedrukt als er worden voorbesteld

*

DRIE MUSKETIERS - Met pen en papier

Zondag 15 december speciale signeerdag!
Drie prachtige graphic novels van drie super talenten extra onder de aandacht.
VICTOR MEIJER - Hondsdol 
GUIDO VAN DRIEL - In Holland Suburbia
SASHA JOVANOVICH - Het konijn 
Vanaf 14 uur zitten deze musketiers van pen en papier klaar om uw album te voorzien van een prachtige signatuur.

*

VICTOR MEIJER - Hondsdol  Met deze onvoorstelbaar mooi getekende graphic novel verovert Victor Meijer meteen een belangrijke plaats in de wereld van de strip. Toen hij nog maar halverwege was, namen buitenlandse uitgevers al opties op het werk. Victor Meijer’s werk kennen we al, want hij tekende de kop van Hendrik Groen en schreef de roman Snoepreis. Nu is hij helemaal in zijn element. Op betoverende wijze vertelt hij het verhaal van een jongen die aan zijn ouders ontsnapt en een onvergetelijke (droom?)reis maakt. Dit wordt een historisch debuut. Een volwassen verhaal over verwerking van tegenslag en de zoektocht naar de beste weg. 
SASHA JOVANOVICH - Konijnen Het was altijd al Sasha Jovanovich’s ambitie om van elke kunstvorm minstens één werk te maken. Het Konijn is tegelijkertijd de graphic novel die er wel, en de film die er waarschijnlijk nooit zal komen, want zo’n verhaal maak je niet zonder giga-budget. Het Konijn is een spectaculair, dystopisch sciencefiction verhaal dat menig lezer verbijsterd achter zal laten. Dit boek getuigt van Jovanovich’s liefde voor comics, sci-fi en Amsterdam, maar laat ook zijn walging voor oorlog en voor de grote corporaties die die oorlogen vaak beginnen zien.

GUIDO VAN DRIEL - In Hollandia Suburbia In Holland Suburbia In een typische Hollandse buitenwijk met eentonige rijtjeshuizen wordt op een nacht het lijk van een 18-jarige jongen gevonden. De dode is Jonas van der Geest. Hij is lid van het "garage'-bandje In Holland Suburbia (I.H.S).
Jonas heeft alleen een bloederige snee op zijn voorhoofd. Waaraan hij is bezweken is niet meteen duidelijk. Een buurman vertelt dat hij hem de avond ervoor op handen en voeten door de voortuinen van de huizen heeft zien kruipen. Inspecteur van politie Harry Kleijn gaat de dood van Jonas onderzoeken. De inspecteur onderzocht ook de zaak van een ander bandlid van I.H.S., Ido Lindemans. Die moest een half jaar geleden onverwacht zijn linkerarm missen. Die werd eraf geslagen door een rondvliegende metalen schijf. Gewoon op straat, toen ze op een avond terugliepen na een repetitie.
Wat is er aan de hand?
Toen beweerde Jonas bij hoog en bij laag dat hij voorafgaand aan de "aanval met de metalen schijf' drie lichten boven de wijk had zien hangen. En Jonas' vader, een grondwerker, ontdekte dat de mysterieuze schijf het afsluitdeksel was geweest van de boorput op het Wilde Landje. Die boorput was in de jaren zestig gegraven door de NAM. Ondanks dat er een diepterecord werd verbroken (4850 meter) werd er gas noch olie gevonden.
Het onderzoek van de inspecteur brengt een keten gebeurtenissen aan het licht. Is er iets buitenaards de buurt binnengedrongen? Of juist iets onderaards? Horen we bij de hemel of horen we bij de aarde? De ogenschijnlijk saaie buurt blijkt een reeks kleurrijke personages te bevatten die ieder zo hun eigen geheimen met zich meedragen

 *

Voor goede info, plaatjes en recensies verwijzen we u graag naar de sites van  
9ekunst.nl en de stripspeciaalzaak.be