---

Zaterdagmiddag 2 november van 15 tot 17 uur  signeren

Erik Varekamp en Mick Peet 
'De Kennedy files'

*

GUIDO VAN DRIEL - In Holland suburbia 1 De aankomst In een typische Hollandse buitenwijk met eentonige rijtjeshuizen wordt op een nacht het lijk van een 18-jarige jongen gevonden. De dode is Jonas van der Geest. Hij is lid van het ‘garage’-bandje In Holland Suburbia (I.H.S). Jonas heeft alleen een bloederige snee op zijn voorhoofd. Waaraan hij is bezweken is niet meteen duidelijk. Een buurman vertelt dat hij hem de avond ervoor op handen en voeten door de voortuinen van de huizen heeft zien kruipen. Inspecteur van politie Harry Kleijn gaat de dood van Jonas onderzoeken. De inspecteur onderzocht ook de zaak van een ander bandlid van I.H.S., Ido Lindemans. Die moest een half jaar geleden onverwacht zijn linkerarm missen. Die werd eraf geslagen door een rondvliegende metalen schijf. Gewoon op straat, toen ze op een avond terugliepen na een repetitie.
Wat is er aan de hand?
Tóen beweerde Jonas bij hoog en bij laag dat hij voorafgaand aan de ‘aanval met de metalen schijf’ drie lichten boven de wijk had zien hangen. En Jonas’ vader, een grondwerker, ontdekte dat de mysterieuze schijf het afsluitdeksel was geweest van de boorput op het Wilde Landje. Die boorput was in de jaren zestig gegraven door de NAM. Ondanks dat er een diepterecord werd verbroken (4850 meter) werd er gas noch olie gevonden.
Het onderzoek van de inspecteur brengt een keten gebeurtenissen aan het licht. Is er iets buitenaards de buurt binnengedrongen? Of juist iets ónderaards? Horen we bij de hemel of horen we bij de aarde? De ogenschijnlijk saaie buurt blijkt een reeks kleurrijke personages te bevatten die ieder zo hun eigen geheimen met zich meedragen
BERNARD PRINCE integraal 3 - Brand in de oase/De wet van de orkaan
BERNARD PRINCE  integraal 4 - Verschroeide aarde/De groene vlam van de conquistador
HET PROJECT BLEIBERG hc 2 - Deep zone
CHATEAUX BORDEAUX hc 9 - De primeur
DIRKJAN  25 
TARDI integraal Het ware verhaal van de onbekende soldaat/ Het gedrocht en de quillotine
ESTHER VERKEST 15 - Wonder der waanzin
BEATRICE -
 Verrassend debuut van een van de meest virtuoze Vlaamse tekenaars van het moment. Nostalgisch avontuur in Parijs; een gevonden rode damestas opent een nieuwe wereld voor Beatrice...
Beatrice neemt elke dag de trein naar haar werk. In het station valt haar oog op een felrode tas. De volgende dagen, bij elke passage door het station, lijkt deze onaangeroerd op haar te wachten. Ze kan uiteindelijk haar nieuwsgierigheid niet meer de baas en neemt de tas mee naar huis, waardoor er onverwacht een nieuwe wereld opengaat.
TEX WILLER 12 - Eigen rechter
SAUL 2 - Eindstation
TOM POES sc/hc 8 - Tom Poes en de jonge schicht
ASTERIX HC 38 - La fille de vergincetorix

DE KENNEDY FILES sc/hc 2 - Op geheime missie 
ASTERIX 38  - De dochter van de veldheer sc en hc luxe dossier editie
MILAN HULSING - De smokkelaarSTRIPGIDS 6 

 

*

Zaterdag 9 november vanaf 15 uur signeert

Aloys Oosterwijk "Bij de neus" inclusief exlibris alleen bij de signeersessie 
Eenmalig een verkoop expositie van zijn originele tekeningen uit het boek.
Het Holleederproces in beeld 
(U heeft al een origineel vanaf 20 eurootjes)

*

Dinsdag 12 november vanaf 17 uur presentatie van de eerst grapic novel van Nynke Kuipers "WEG"

In een droom ontmoet hoofdpersoon Nyna haar dertienjarige ik, een verdwaalde puber. Bij daglicht vervolgt ze het gesprek en wordt duidelijk dat de puber opheldering wil over een gebeurtenis uit het verleden. Een jeugdvriendinnetje pleegde zelfmoord, maar daar werd nooit over gepraat. Iedereen ging op zijn eigen manier om met de dood van Lisa. Langzamerhand raakt de dertienjarige Nyna het spoor bijster en op een dag gaat ze niet zoals altijd naar school, maar pakt de trein, stapt ergens uit en begint te lopen. De volwassen Nyna en de puber Nyna gaan samen op onderzoek uit en als ware detectives proberen ze het verleden en hun eigen innerlijk leven te ontrafelen. Weg is een beeldverhaal dat leest als een roadmovie.

 *

Voor goede info, plaatjes en recensies verwijzen we u graag naar de sites van  
9e kunst.nl en de stripspeciaalzaak.be