---

21 september vanaf 15 uur signeert PIM BOS TREMEN

PIM BOS - TREMEN De bevreemde zwerftocht van een reiziger met telepathische krachten. brenger van chaos.Tremen mag in één adem worden genoemd met Arzach van Moebius en Stalker van Andrej Tarkovski. Een verbluffend veelzeggend verhaal zonder woorden, wat een debuut!

FRANKA 24 hc/sc/luxe De roofmoord
ARCTICA hc 10 - Het complot
DE ORDE VAN DE DRAKENRIDDERS hc 23 - De gesloten zee
IZUNA hc 4 2e cyclus 2/2 - Wunjo
BOMB ROAD hc 1- Da Nang hc 2 - Chu Lai
HET MASKER VAN fUDO hc 3/4 - Vuur
PETER VAN STRAATEN Zeurkalender 2020 


VOOR U GELEZEN: Penelope door Judith Vanistendael Brussel 10/11/2015 Aleppo 10/11/2015 Terwijl de dochter van Penelope haar eerste menstruatie heeft, redt Penelope levens in een veldhospitaal in Aleppo.
De eerste pagina's heeft Vanistendael in tweeën gesplitst. Boven het rustige mooie Brussel en onder het door oorlog verwoeste Aleppo. Lijnrecht tegenover elkaar zet dit meteen de toon. 
Als Penelope thuis komt met verlof valt het haar zwaar om zich aan te passen aan de huiselijke sleur van haar gezin. Haar echtgenoot/dichter is alleen maar blij. Penelope's dochter heeft last van haar puberteit en ziet op tegen een wiskundetoets. Dit alles voelt nogal banaal en onbenullig als je net uit een oorlogsgebied komt, waar je de dood elke dag in de ogen kijkt.

Voor goede info, plaatjes en recensies verwijzen we u graag naar de sites van de 9e kunst.nl en de stripspeciaalzaak.be