---

Vrijdag 6 september vanaf 17 uur signeren Sean Lee LEMURIA en Jake Bilbao DE WITTE INDIAAN hun nieuwe albums bij ons.

Van Lemuria deel 3 verschijnt een dossier editie. Dit speciale boek is alleen te koop op de plaatsen waar Sean Lee signeert. Deze editie bevat, naast een uitgebreid dossier over de reeks, ook de tien verloren pagina’s van de vorige tekenaar Apri Kusbiantoro, Bijzonder is ook een kort verhaal over LyAnn wat uitsluitend in deze uitgave zal verschijnen. 64 pagina's HC met linnen rug

'De Witte Indiaan' inmiddels deel 3/3 uit deze nieuwe mini westernreeks, is getekend door Jake Bilbao, hier geeft hij op geheel eigen wijze gestalte aan het blanke meisje Ptcila. Zij wordt opgevoed door de Indianen. Als haar vader vermoord wordt door een groep bankrovers gaat zij samen met de jonge cowboy Jake erachteraan. In deze driedelige miniserie lezen we over haar leven en haar zoektocht naar haar echte ouders aan de Oostkust van het Amerika in de 18e eeuw.

ROODBAARD integraal 13 -  Het geheim van Elisa Davis

GRASS - Keum Suk Gendry-Kim Een indringen graphic novel over de Comfort women, troostmeisjes de naar schatting tweehonderdduizend vrouwen die tijdens de Tweede Wereldoorlog door Japan werden gedwongen te werken als seksslaven voor militairen van het Keizerlijk Leger. We volgen granny Lee Ok-sun, zij beweert nog nooit een mooi moment te hebben meegemaakt sinds de dag dat zij was geboren.

 *

HERGÉ - Une vie, une oeuvre - Een leven, een werk
Een mooi uitgegeven leporello boekje met de teksten in het Frans, en in het Nederlands

TINTIN - Les premieres pas sur la lune oplage 3000 exemplaren

TINTIN - c'est l 'aventure objectif lune 2019 'GEO'

TINTIN kalender en agenda 2020 zijn binnen thema "auto's"

HUGO PRATT kalender 2020 

Voor goede info, plaatjes en recensies verwijzen we u graag naar de sites van de 9ekunst.nl en de stripspeciaalzaak.be