---

STOMP - De spoken van Knightgrave 3

STOMP - De spoken van Knightgrave deel drie
MARVANO HALDEMAN - De eeuwige oorlog/Een nieuw begin integraal Kloeke hc editie en een luxe hc met ex-libres
ADLER De tweekoppige adelaar hc/sc 2 - De keuze van het kwaad 
EAGLE De tweekoppige adelaar hc/sc 2 - Dubbel spel
SHADOW BANKING HC 5 - Fallen angels
SLANGENGOD hc/sc 1 - De tranen van Odin
ROSA hc 2/2 - De 'mannen' 
Rosa is een vrijgevochten vrouw, maar ze zit in een lastig parket. Door de weddenschap die ze heeft gesloten met de ‘mannen’, mag ze van de pastoor de mis niet meer bijwonen. Moet ze de wedstrijd afblazen om haar ziel te redden? Maar wat gaat er dan gebeuren met haar arme Mathieu, zonder het geld om voor het sanatorium te betalen? Na wat rondneuzen, ontdekt Rosa dat het de schuld is van het gekonkelfoes van Séna, die in haar eer gekrenkt was. Rosa wil zich niet laten doen, en kan rekenen op de goede mensen van het dorp om haar te hulp te schieten. Ze wil zich vooral even onvermurwbaar tonen als Séna. Rosa is tegelijk een sappig plattelandsverhaal en een portret van de geëmancipeerde vrouw aan het begin van de XXe eeuw. Het toont ons een reeks doodeerlijke personages die niet op hun mond zijn gevallen. François Dermaut, die we vooral kennen van historische verhalen, bereikt hier, met het einde van dit tweeluik, een artistiek hoogtepunt. In dezelfde sfeer als Magasin General.
TARDI - Isabelle Avondrood integraal 2
JODOROWSKY & JEREMY  De ridders van Heliopolis hc 3 - Rubebo, de rode fase 
RAVIAN EN LAURELINE 23 -Herinneringen aan een toekomst 2
RENAISSANCE sc 1 - Ontheemd 2084, de ergste scenario's over de toekomst van de aarde zijn bewaarheid geworden. De Federatie besluit een interventie op touw te zetten op deze uitstervende planeet. Swänn, een jong en oprecht buitenaards wezen, geeft zich op als vrijwilliger. Hij is afkomstig van een planeet die lijkt op een geslaagde versie van onze wereld en wil bijdragen tot de vredesmissie op aarde en het vermijden van haar ondergang. Zijn ontmoeting met Liz, in Texas, is het begin van een botsing tussen twee werelden. Begin van een drieluik. Sciencefictionsaga van Fred Duval en Frédéric Blanchard (Man van het jaar, Wonderball en Uur U) en Emem (Uur U). Toekomstverhaal met actuele thema's: uitputting van de natuurlijke hulpbronnen van de aarde. Voor de fans van Ravian en De werelden van Aldebaran. Genomineerd voor de prijs Beste album op het internationaal stripfestival van Angoulême
TRISTAN  sc 17 - Het proces van Gilles de rais
DRUILLET - Lone Sloane  - Gail 
DE WERELD VOLGENS HEIN DE KORT 

JONAS FINK INTEGRAAL 2 - De boekhandelaar uit Praag 
MINIMENSJES  INTEGRAAL 7
YPE - Roomies
SUSKE EN WISKE INTEGRAAL 6
AMBULANCE 13 HC9 - Waarom?
TEBORI HC 2
TIJD VOOR LIEFDE HC
HET HALLUCINANTE HAVENHUIS (LECTRR EN BOSSHAERT)

DE VROUWEN VAN LIAN ONG Prachtige heruitgave op groot formaat van Lian Ongs baanbrekende debuutstrip Stuifmeel en de verhalenbundel Fatale vrouwen. Aangevuld met een interview en een illustratiedossier met schetsen.

BRUL supertof tijdschrift met stips, strips, illustraties en nog meer strips voorjaar 2019  

 

 Voor meer info www.stripspeciaalzaak.be