---

Moeder Amerika - Een Mexicaanse lente 

MOEDER AMERIKA HC 2 - Een Mexicaanse lente In dit tweede deel, en in het revolutionaire Mexico, is de winter van de loopgraven eindelijk verdwenen en is de lente in volle bloei. Een bron van woede en bloed, maar ook van hoop. Julien, Max en Tina. Een nieuw trio voor een nieuw epos! Deze nieuwe vierdelige saga, die de jaren twintig verkent, eerst in Mexico en daarna in de Verenigde Staten, is in zekere zin niet het vervolg, maar de stralende uitbreiding van Moeder Oorlog.
Deze nieuwe vierdelige saga, die de jaren twintig verkent, eerst in Mexico en daarna in de Verenigde Staten, is in zekere zin niet het vervolg, maar de stralende uitbreiding van Moeder Oorlog.
MEDICI'S hc 2 - Lorenco Il Magnifico
VALOIS hc 1 - De Italiaanse illusie
-1494, de Renaissance. Gans Europa houdt de ogen gericht op ItaliĆ«, waar ooit de wieg stond van een verloren cultuur. Het schiereiland is welvarend. De stadstaten hebben zoveel rijkdom vergaard, dat ze wedijveren met hun buren. Frankrijk is nog aan het bekomen van de Honderdjarige Oorlog, maar ervaart een drang om uit te breiden. De jonge monarch, Karel VIII, is dronken van ambitie. Hij droomt van een nieuwe Kruistocht, om het graf van Christus te bevrijden van de heidenen. Alleen loopt de weg naar Jeruzalem dwars door Napels. De pauselijke macht heeft nood aan energieke en moedige strijders. Henri Guivre de Tersac en zijn kompaan, Blasco de Vilallonga, bieden hun diensten aan. In voor- en tegenspoed
ORAKEL hc 7 - De helderziende
HORACIA VAN ALBA hc 7 - Memoires van een vesuviaanse
ROMA hc 4 - Vlees van mij bloed
PLANKGAS 12 DE GROTE OVERWINNINGEN - Porsche 1952-1968
ETERNUM sc 1 - De sarcofaag 
2297. De mens heeft het grootste deel van ons melkwegstelsel binnengevallen en gekoloniseerd. Aan de rand van de Melkweg ontdekt een team van geologen een mysterieuze sarcofaag begraven in de ondergrond van een dorre planeet. Op aarde spotten astronomen van een ZuidAmerikaans observatorium een mysterieuze kosmische straal die uit de Magelhaense wolk verschijnt, een kleine melkweg die om de onze draait. Kort daarna breekt de maanbasis alle contact met de aarde. Een team van wetenschappers en soldaten wordt ter plaatse gestuurd en ontdekken een apocalyptische tafereel. Mannen en vrouwen hebben elkaar uitgemoord 
META-BARON sc 5 - Rina de meta bewaakster 
HET VERLOREN GODENWAPEN sc 1 - Het door god verlaten leger sc2 - Een erfenis van bloed
MACAU hc oneshot
(stijl Hedgefund)
HET BEESTE EN DE MENS - Gebaseerd op een roman van Emile Zola
ZIJ - Engel in het verzet
MALEMORT -integraal 1 en 2 inclusief dossier
MISTER BLUEBERRY - Geronimo de apache
MISTER BLUEBERRY - Duels in ok corral
TEWODROS- Keizer van Ethiopie
LIMBO - Lux  in tenebris
DE WALVISEgbert Monk is al zijn hele leven single. Hoe hard hij er ook naar verlangt, de liefde is voor hem simpelweg nog niet gebeurd. Tijdens een avondje uit raadt zijn beste vriendin hem aan langs te gaan bij een waarzegster. Daar trekt Egbert de kaart van de dood en raakt het noorden kwijt. Diezelfde nacht wordt hij wakker van een tikkend geluid op zijn slaapkamerraam. Egbert schuift het gordijn opzij... en staat plots oog in oog met een walvis die voor zijn raam zweeft. 
RODE RIDDER INTEGRAAL 1
MOSES ROSE 3 - El deguello
TOMOE 2 - De goddelijke spiegel
SARA EN ROBIN - integraal 
MACHT DER ONSCHULDIGEN 4 - Hier is de hel
DE BALLADE VAN MAGDALENA 2 - Een olijf gerijpt op de zee
LIEFDESMONUMENT 2- Stenen vrouwen 

VERHALEN VAN VROUWEN - Zestien verhalen van vrouwen die geweld is aangedaan en die deze pijn in de ogen kijken. De verhalen zijn stuk voor stuk unieke samenwerkingen met tekenaars, maatschappelijke organisaties en iconische vrouwen. De verhalen zijn door 10 tekenaars met uiteenlopende stijlen en achtergrond omgezet in een serie van 16 beeldverhalen. De beeldverhalen zijn intieme, open en vaak confronterende verhalen over geweld. Ik wil hiermee een beeld schetsen van de impact van geweld op vrouwen en de onvoorstelbare veerkracht die deze vrouwen bezitten. De verhalen zijn een ode aan alle vrouwen die slachtoffer zijn of zijn geweest van geweld. 

 

PANDA EN DE SPIEGELBLOEMEN - sc/hc en luxe editie
MARTEN TOONDER - Het leven der dieren sc/hc editie 

voor meer info
www.stripspeciaalzaak.be