---

EXTRA OPEN ZONDAG 2 DECEMBER van 12 tot 17 uur

Zondag 2 december signeert Ben Westervoorde zijn spiksplinternieuwe album uit de Hazes trilogie "ZWEET" onder het genot van bier en knakworst voorziet Ben uw nieuwe album van een mooie Hazes tekening vanaf 15 uur!

*

HAZES TRILOGIE ZWEET (moet nog binnen rollen)
BRAMMETJE BRAM - integraal 2 
HANS KRESSE - Indianenreeks integraal 1 KWAAD
SHOWMANKILLER 3 - De onzichtbare vrouw
KONVOOI 14 - Opruiming 
EUGENE 10 - Nepnieuws 
STRIPGIDS 4 
PAUL FAASSEN - Eh 
IKO 2 - Opstand
MARVELS 3-4 
STAR WARS - De muiterij op de Mon Cala  1-2-
JACK WOLFGANG 1 - Daar heb je de wolf  2- De vredesduif
ARALE oneshot -  
Wat als de Eerste Wereldoorlog heel anders was verlopen?1934, De Eerste Wereldoorlog is nooit beëindigd, de Russische Revolutie is mislukt en de tsaar heerst nog steeds over Rusland. Hij is echter zwaar gewond na een aanslag en ligt in coma. Daarbij is hij aangewezen op de zorg van Raspoetin en zijn Raad van Zwarte Magisten. Ze ondernemen een poging om de tsaar tot leven te brengen met hulp van Kyril Noskov, een vaderlandslievende oorlogsheld. Hij wordt met de tsaar verbonden door een technologie die hem in staat stelt door de wereld van zijn geest te dwalen. Een expeditie die de uitkomst bepaalt van een eindeloze oorlog.

*

BLAKE EN MORTIMER 25 - De Vallei der onsterfelijken sc,  bibliofiel en luxe editie (luxe editie alleen op intekening)
RAMPOKAN Nieuwe editie fullcolor en voorzien van dossier SUPERMOOI! hc en luxe editie
THORGAL 36 - Aniël sc,hc en luxe editie
TANGO 2 - Rood zand sc en hc
DOUBLE 7 -  1 nieuwe reeks van Juillard en Yann sc en hc  
MICHEL VAILLANT 7 - Macau sc en hc
COLLECTIE GETEKEND TEXAS JACK - Dubois/Armand -Niemand kan beter met een revolver overweg dan Texas Jack. Maar ondanks zijn status van levende legende heeft hij zijn talent nooit buiten het circus gebruikt. Tot hij op een dag voor de uitdaging staat: naar het Wilde Westen vertrekken om er af te rekenen met de bloeddorstige Gunsmoke en zijn killers. Het is een regelrechte zelfmoordactie maar Texas Jack kan niet anders dan toestemmen om zijn reputatie hoog te houden. Gelukkig hebben ook twee échte wildwestlegenden het op Gunsmoke gemunt: de marshals Sykes en O’Malley… Ook Sykes krijgt in dit one-shot een rol in het verhaal
PIRATEN VAN DE BARATARIA 12 - Yucatan
ROBBEDOES door ROB VEL integraal 1938-1943

*

BOMMEL en TOM POES blauwe reeks - Net wat ik al dacht - Het einde van eindeloos - De pasmunt bitcoin editie - Wegwijzer bij de blauwe reeks

*

HEIMAT - TERUG NAAR HET LAND VAN HERKOMST Gelauwerd kunstenaar Nora Krug werd decennia na de val van het naziregime geboren, maar de Tweede Wereldoorlog wierp een lange schaduw over haar jeugdjaren in het Duitse Karlsruhe. Het simpele feit dat zij een Duitse was, betekende dat zij zich moest verhouden tot de gruwelen van de Holocaust. Maar Nora wist weinig van haar eigen familie tijdens de oorlog: hoewel al haar grootouders de oorlog meemaakten, werd er thuis nooit over gesproken.

*

I AM YOUNG M. Dean - This series of character-driven, musically minded stories by cartoonist M. Dean is as graphically sophisticated as it is emotionally acute. Tied together by one central narrative about two teenagers who meet and fall in love after a Beatles concert in 1964, I Am Young explores how relationships evolve — both interpersonally as well as our individual and collective relationships with the culture around us. A romance that begins as emphatically as Beatlemania is, like the band that brought them together, on the rocks by the end of the decade, and although the ensuing years may put distance between the two, their shared experience that one night in 1964 endures.

THE DON ROSA BOX library 9 & 10 'The three caballeros ride again!' - 'The old castle's other secret'

 AGENDA 

Zaterdag 19 januari Marcel Ruijters vanaf 15 uur

Signeert hij zijn nieuwe graphic novel POLA

voor meer info
www.stripspeciaalzaak.be