---

Nieuwsbrief #14-06-2018

NIEUW VERSCHENEN

LEPAGE AR-MEN   

 *

LEPAGE - Ar-Men - Hel der hellen Ik kies ervoor te leven in afzondering. Vanaf deze plek is het op heldere dagen mogelijk het donker klauwvormig silhouet van Pointe du Raz te zien en de holte van de baai van Aber, dat door de grillige kliffen wordt opgeklopt. Meer naar het westen biedt het eiland Sein weerstand aan de onophoudelijk aanval van de zee. Eeuwenlang zijn hier schepen door de gevaarlijke riffen verbrijzeld. Het heilige gebied van "Le Bag Noz" het spookschip uit de Bretonse legendes, heeft iets weg van een begraafplaats. Ankou staat aan het roer, de dienaar van de dood. Aan het einde van de riffen komt een toren tevoorschijn van 29 meter hoog Ar-Men, de Bretonse naam voor dit gebouw. Hier heb ik me gevestigd, ver weg van alle conflicten en sociale verplichtingen. Vrij! Hier voel ik me prettig....op mijn plek. 

*

ONZE NAVELSTRENG - Lily verneemt dat ze zwanger is. Net op het moment dat haar vriend vertelt dat hij op tournee vertrekt met zijn band en haar vraagt om te zorgen voor Balthazar, zijn neefje dat van Canada komt. Lily probeert de jongen, die ze nog nooit gezien heeft en er verdrietig bijloopt door de scheiding van zijn ouders, op te monteren. In een opwelling verlaat ze samen met Balthazar Parijs. Jimmy, een jongeman aan de zelfkant, trekt met hen mee op hun tocht. Het toeval leidt hen naar Pierrot, een eenzame veehouder die samen met zijn hond geiten hoedt. Samen proberen deze verwarde zielen een tweede adem te vinden.

*

DE BALLADE VAN DUSTY hc 1 - Boxcar Bertha Gewapend met een eenvoudig fototoestel en een verteltalent reist een kind ddor het Amerika van de jaren 1930. De familie van Dusty wordt onteigend en moet bij de buren gaan wonen. Het meisje vindt dat niet erg, want haar vader trok naar Washington om met duizenden betogers verhaal te halen bij de president.... Het duurt wel erg lang en zij besluit om hen achterna te gaan! Op de spoorwegen waar de beruchte hobo's, de spoorwegzwervers, zich ophouden, op stoffige wegen van het Amerika tijdens de grote depressie, ontmoet Dusty de een na de anderen gaat mee met tal van iconische figuren, echte of fictieve, uit de Amerikaanse maatschappij van de eerste helft van de twintigste eeuw.

*

BERENKONING oneshot 
SUCCUBUS hc 7 - Diamante  laatste deel 
VERDUN hc 3 - De gefusilleerden van Fleury
HET SCHADUWSPEL VAN SHINOBIS hc oneshot
HET GOUD VAN MORRISON hc oneshot
THE BRIDGE hc oneshot
SOLO FORTUNA hc oneshot
AGATHA CHRISTIE - Moord in de bibliotheek
DE DUELLIST sc 3 - Kettingreactie
ELFQUEST sc 12 - De laaste tocht
STAR WARS DARTH VADER - De erfgenaam 1-2
KAMI 2 
KRONIEKEN VAN AMORAS 3 - De zaak Krimson
SUSKE & WISKE 344 - BRBS 2.0
SUSKE & WISKE CLASSICS - 13-14-15-16
SUSKE & WISKE CLASSICS - hc integraal 4 
RODE RIDDER 258 - De hellehond
OLIVIER BLUNDER De nieuwe avonturen sc 1 - Olivier Blunder gaat met zijn tijd mee

Onze tip voor vaderdag net binnen uit Parijs prachtige
T-shirts van CORTO MALTESE in de maten S t/m XL

 

voor meer info www.stripspeciaalzaak.be