---

Nieuwsbrief #28-03-2018

NIEUW VERSCHENEN

NIEUWE KUIFJE BEELDEN

 "Les musee imaginaire de Tintin"

Vaas blauwe  lotus 20cm €175
Sous Marine  27cm
Zonnebloem 25cm €165
Rascar Capac 29cm €99
Leopard-man  31cm €125
Haddock 27cm €159
Fetisj arumbaya 14cm €75
Kuifje met Bobby 25cm €159
Sir Francis Haddock  30cm €125

DE GENERAAL - integraal 1  
De Generaal is een stripserie die als een rode draad door de carrière van Peter de Smet loopt. Zijn carrière als striptekenaar startte met deze strip en uiteindelijk zal De Generaal ook het laatste zijn wat hij daadwerkelijk tekent en publiceert. Het was zijn meest populaire serie, die door de lange looptijd een duidelijk beeld geeft van de ontwikkeling van zijn tekenstijl. Dit wordt in deze integrale serie extra benadrukt doordat de verhalen in chronologische volgorde zijn opgenomen.

Twee verhalen inclusief een dossier in elk integraal album, het worden acht albums in totaal..

GUUS SLIM 4 - integraal
WACHTERS VAN MASER 4 - Heilige bol 5 - Het verloren dorp
WOUDEN VAN OPAAL sc/hc 10 Het lot van de jongleur
SAUL sc 1 - De levende mantel
PARALLEL - hc 1 Voor wat hoort wat - hc 2 New York, New York
STREAMLINER - hc 1 Biily Joe
MAZEWORLD hc 1 - De gehangene
PHILEMON hc 14 - Het geheim van de Filistijne
TEX WILLER sc 4 - Painted dessert
TORPEDO - integraal 2 
PERCY JACKSON - De bliksemdief 
SATANIA - Het lijkt een ondergronds avonturenverhaal te worden, a la Jules Verne. Een groep onderzoekers is op zoek naar de verdwenen Christopher, die in onderaardse grotten bewijs zoekt voor zijn vergezochte theorieën over de mensheid. Naarmate het gezelschap in steeds moeilijkere omstandigheden verzeild raakt, verandert het besef van werkelijkheid en fictie. Het is namelijk niet direct duidelijk waar ze terecht zijn gekomen. Zo diep onder de grond, dat noemden ze vroeger... de hel. Een adembenemende tocht naar het binnenste van onze planeet. Makers Kerascoët en Vehlmann waren ook verantwoordelijk voor Mooi Duister.

*

BARBARA YELIN - De zomer van haar leven 

Gerda woont in een verzorgingshuis en voelt haar einde naderen. Ze vraagt zich af of ze wel gelukkig is geweest in haar leven. Ze blikt terug op haar leven en de keuzes die ze heeft gemaakt. Op haar jeugd in de jaren zestig, haar passie voor astrofysica die haar scheve blikken bezorgde en die ene zomer waarin ze de keuze moest maken tussen de liefde van haar leven en een carrière in het buitenland. De zomer van haar leven is opnieuw een uitbundig bewijs van het tekentalent van Barbara Yelin en haar vermogen de juiste snaar te raken

 

 

voor meer info www.stripspeciaalzaak.be