---

Nieuwsbrief #28-04-2017

NIEUW APRIL

 

YUNA 1 en 2 

YUNA 1 - De profetie van Wintog  2 - Het grafeiland Drie druïden: Hermeland, Bertalame en Samzun, steken de vijandelijke linies van het Koninkrijk Korentin over om naar Kercoreff te gaan. De zestienjarige Yuna Riwanon, dochter van de grote druïde Argann, zou volgens de profetie de ‘Gekozene’ zijn. Zij zou de drie Koninkrijken herenigen en de veroveraar Heer Kaour terugdringen. Yuna kan niet geloven dat zij het gereedschap zou zijn van de profetie en met tegenzin sluit ze zich aan bij het gezelschap van de drie druïden. Kaour is zich echter bewust van deze geheime delegatie en de komst van deze zogenaamd Gekozene. Hij weet dat het een schijnvertoning is, omdat hij zelf deze bedreiging jaren geleden al geëlimineerd heeft. Maar misschien kan zelfs de komst van deze valse gekozene de drie rijken aanmoedigen om zich opnieuw te verbinden. Kaour besluit om alles te doen om de delegatie te laten verdwijnen.
ISABELLAE 5 - Het heldendicht van de duistere goden
SOLO KANNIBALENKRONIEKEN 1 - 2
HEDGE FUND 3/3 - De chaosstrategie
STAR WARS REBELLENGEVANGENIS 1- 2
ELFQUEST 9 - De laatste tocht
HILDA - En het woud van steen

ARELATE DE KRONIEKEN VAN NERO 2/3 Hortensis
ACRIBOREA HC 5 - De arca-richtlijn
DRAKENBLOED HC 11 - Je bent mijn vlees
PRINS VALIANT HC 27 - 1963
HEMEL IN STRIJD HC 1 - Rode duivels 2 - Kokardes onder vuur
Op 10 mei 1940 begint de Blitzkrieg boven Frankrijk. Etienne de Tournemire is een jonge luitenant die net is toegetreden tot het “Rode Duivels”-escadrille. Tegen alle verwachtingen wisten de Duitse tanks zich een weg te banen door de ondoordringbaar gewaande Ardennen. De Panzerdivisies zetten hun bliksemaanval verder met steun vanuit de lucht, en dreigen bij Sedan de Maas te overschrijden. Dat wordt de beslissende slag: als de Duitsers Sedan innemen, valt heel Frankrijk in hun handen!
VERBORGEN GESCHIEDENIS HC 30 - Ground zero
ATALANTA DE LEGENDE  HC 8 - De stieren van Colchis

VASTEN HC 3 - Leviathan


GASTON Prachtige luxe box met 22 groot formaat albums, alle voorzien van een dédicases van Franquin en als surplus het acht pagina's tellende, met koffie besmeurde contract van de Mesmaeker. SEULEMENT EN FRANCAIS! beperkte oplage.

VAKANTIE
wij gaan de Etna op Sicilië van dichtbij bekijken.
dinsdag 9 woensdag 10 en donderdag 11 mei zijn wij gesloten.